Echipamente pentru protectie

Afiseaza: 1-24 din 53 produse

 Filtre
Bine ai venit pe site-ul nostru www.tehnicexpert.ro  unde o sa gasesti o gamă diversificată de produse menite să asigure siguranța ta în diverse medii profesionale. Indiferent dacă lucrezi în construcții, în atelier, în domeniul medical sau în orice altă industrie care implică riscuri, suntem aici să-ți furnizăm echipamente de cea mai înaltă calitate.

Manuși pentru protecție:
Descoperă gama noastră variată de mănuși specializate pentru diverse activități. Fie că ai nevoie de protecție împotriva substanțelor chimice, a temperaturilor ridicate sau a impactului, avem manuși potrivite pentru tine.

Folie pentru acoperit mobilă:
Pentru a-ți proteja mobilierul împotriva deteriorărilor în timpul lucrărilor de construcție sau renovare, descoperă foliile noastre de calitate superioară. Acestea sunt rezistente și ușor de utilizat, oferind o barieră eficientă împotriva prafului și murdăriei.

Alte echipamente de protectie:
În plus față de produsele principale menționate mai sus, oferim o varietate de alte echipamente esențiale, printre care centuri de scule pentru a-ți ușura transportul și accesul rapid la instrumente. Pe langa aceste echipamente mai avem ochelari de protectie, combinezoane pentru zugravi, genunchere de protectie.

Fiecare produs din gama noastră este selectat cu grijă pentru a îndeplini cele mai exigente standarde de calitate și siguranță. Te invităm să explorezi site-ul nostru pentru a găsi soluțiile potrivite pentru nevoile tale specifice. Siguranța ta este prioritatea noastră!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!