Burghie, dalti, spituri

Afiseaza: 1-24 din 132 produse

 Filtre
La www.tehnicexpert.ro  suntem mândri să vă prezentăm o gamă completă de burghie și instrumente de găurire, proiectate pentru a satisface nevoile diversificate ale proiectelor tale. De la găurirea în materiale delicate precum lemnul, până la lucrul cu metale dure și table, oferim soluții precise și durabile pentru fiecare aplicație.

Burghie SDS+ în 4 sau 2 puncte:
Atinge precizia maximă cu burghiele noastre în 4 sau 2 puncte, ideale pentru găurirea în beton sau zidarie.

Dalti și Spituri SDS+:
Indiferent dacă lucrezi în construcții sau în amenajări interioare, daltii și spiturile SDS+ sunt esențiale pentru lucrările de demolare și ajustare a materialelor.

Burghie pentru lemn:
Exploră gama noastră de burghie pentru lemn, proiectate pentru a face față cu succes proiectelor tale de amenajare sau construcție din lemn. Cu variante adaptate pentru diverse tipuri de lemn, aceste burghie asigură o găurire rapidă și precisă.

Burghie HSS pentru metal lungi:
Pentru proiectele tale în metal, avem burghii HSS lungi, care oferă durabilitate și precizie în fiecare găureală. Proiectate să facă față metalelor dure, aceste burghii sunt partenerul ideal pentru lucrările tale în metal.

Burghie în trepte pentru tablă:
Eficientizează procesul de găurire în tablă cu burghiile noastre în trepte. Aceste instrumente versatilie te ajută să obții găuri precise în diferite dimensiuni, eliminând nevoia de schimbarea frecventă a burghiilor.

La www.tehnicexpert.ro  ne dedicăm furnizării instrumentelor care să aducă valoare proiectelor tale. Indiferent dacă lucrezi în atelier, pe șantier sau în jurul casei, gama noastră variată de burghie este aici pentru a face fiecare găurire să fie o reușită. Descoperă calitatea și precizia în fiecare găură!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!