5 Cadouri până în 100 de lei pentru bărbații pricepuți în bricolaj

5 Cadouri până în 100 de lei pentru bărbații pricepuți în bricolaj
Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru un bărbat pasionat de bricolaj, iată câteva sugestii pe care cu siguranță le va aprecia:

1. Discul pentru tăiere universală: Versatil și indispensabil, acest disc pentru tăiere universală este ideal pentru diverse proiecte, fie că este vorba despre lucrări în curte sau pe șantier. Poate tăia o gamă largă de materiale, de la lemn și plastic până la metal și piatră, ceramică, cărămidă sau asfalt, oferind flexibilitate și eficiență în timpul lucrului. Se folosește cu polizorul unghiular (flexul).

2. Foarfeca de grădină: Pentru un grad de precizie și eficiență în grădinărit, o foarfecă de grădină de calitate este esențială. Cu o lamă rezistentă realizată în general din oțel SK2 și un maner ergonomic – dur-aluminiu sau plastic ABS, poate face față cu ușurință lucrărilor de tăiere a pomilor sau a viței de vie, făcând munca în grădină mai plăcută și mai eficientă.

3. Clește papagal: Indispensabil în trusa de un bărbat priceput în bricolaj, cleștele papagal este util într-o varietate de situații, de la lucrări de instalații sanitare la întreținerea utilajelor din curte. Construit din oțel rezistent și cu un design practic, acest clește asigură eficiență și precizie în lucrările de reparații sau întreținere. Un produs de calitate este realizat din oțel CRV și pentru o culisare rapidă este prevazut cu buton blocator. Dimensiunea uzuală este de 250mm.

4. Set de chei combinate: Pentru a evita frustrările cauzate de cheile care alunecă sau se decalibrează în timpul lucrului, un set de chei combinate de calitate este alegerea perfectă.  Cheile combinate de calitate sunt realizate din oțel dur CRV.

5. Set de tubulare cu clicket: Pentru lucrările din casă sau din curte, un set de tubulare este indispensabil. Poți repara cu usurință bicileta, drujba, mașina de tuns iarba. La fel ca și la chei combinate sau fixe, tubulare de calitate sunt realizate din oțel CRV. Pentru lucrările casnice tubulare cele mai frecvente au dimensiunile 8, 10, 13 si 17mm și prinderea de ¼. Pentru lucru în service-uri auto în general se folosesc tubulare de cu prindere 1/2 iar pentru lucrări mai grele de ¾ sau 1” Cele mai rezistente tubulare sunt cele care se folosesc de regulă la pistoalele pe aer și se numesc tubulare de impact.

Indiferent de proiectul la care se dedică, aceste cadouri practice și de calitate vor fi cu siguranță apreciate de un bărbat iscusit în bricolaj.

Mai multe idei pentru cadouri pe:
www.tehnicexpert.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!